Szűrés

A(z) Office 365 kulcsszót tartalmazó cikkek

Ajándék Xbox Gold Live tagságot kapnak az Office 365 vásárlók

2013. augusztus 6. -

Azok, akik 2013. szeptember 28-ig megvásárolják az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját, egy éves Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek révén nem csak az irodai és iskolai feladatok hatékony elvégzését segítő alkalmazáscsomaghoz jutnak hozzá, hanem számos, az Xbox konzoljukhoz kapcsolódó lehetőségre tesznek szert, melyek révén még felhőtlenebbül szórakozhatnak.

Tovább

Androidra is megérkezett az Office Mobile

2013. július 31. -

Megjelent az Office Mobile Android változata. Az alkalmazás a többi változathoz hasonlóan az Office 365 előfizetők számára kínál előnyöket.

Tovább

Hazánkban is elérhetővé vált az Office 365 üzleti verziója

2013. április 17. -

Mától Magyarországon is elérhető az Office 365 üzleti verziója, a Microsoftnak a legkülönfélébb üzleti igények kielégítésére is képes felhő-alapú irodai csomagja, amely kis-, közepes- és nagyvállalati konstrukcióval érkezik. A továbbfejlesztett Lync Online, Exchange Online és SharePoint Online szolgáltatások mellett a felhasználók egyszerre akár öt gépen használhatják a jól ismert Office alkalmazásokat, valamint az olyan nagyvállalati közösségi funkciókat, amelyeket a SharePoint és a Yammer kínál. Az új Office immár 89 piac 33 különféle nyelvén érhető el.

Tovább

Microsoft Office 365: a lakossági felhőszolgáltatások újragondolása

2013. január 29. -

Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás, amely segít rendszert vinni az elfoglalt háztartások, a munka és a magánélet között egyensúlyozó emberek életébe.

Tovább